O nama Hidroprofil uslužni obrt osnovan je 2006.g. kao rezultat dugogodišnjeg školovanja, rada i usavršavanja u struci. Iza nas je višegodišnje iskustvo na zahtjevnim i velikim građevinskim objektima, tako i obiteljskim kućama, od 1992. g. Specijalizirani smo za izvođenje hidroizolacija ravnih krovova, terasa, podruma, bazena i sl. Opredijelili smo se za najsuvremenije materijale i tehnologije, uz višegodišnje jamstvo na ugradnju hidroizolacijskih membrana. Tehničko školovanje i školovanje ugrađivanja hidroizolacijskih pvc krovnih membrana u svom teoretskom i praktičnom dijelu prošli smo u proizvodno - tehničkom pogonu TROCAL (SIKA-TROCAL), Troisdorf, u Njemačkoj 1994. godine. U pokretanju naše usluge odlučili smo se na novi i drugačiji koncept u radu uvidjevši na tržištu potrebu za korektnijim pristupom prema naručitelju. U tom smislu naš je posao pružiti Vam uslugu kvalitetno i na vrijeme. Mi odrađujemo poslove po redoslijedu a ne po vrijednosti posla! Obratite nam se sa povjerenjem! Alen Sokler vl. obrta

Hidroizolacije

S obzirom na suvremeni način građenja hidroizolacijski materijali zauzimaju danas važno mjesto u građevinarstvu a njihova je proizvodnja u sve većem porastu.

Toplinska izolacija

Toplinska izolacija ako je nedovoljna, dovodi do povećanih toplinskih gubitaka zimi, hladnih obodnih konstrukcija, oštećenja nastalih kondenzacijom (vlagom), te pregrijavanja prostora ljeti.

Ovlašteni SIKA izvođač

Alen Sokler

osnivač i vlasnik obrta